The Barn & The Factory // Gepolierd & gepolijst

The Barn en The Factory zijn projecten van Puur Office. Beide vertoeven ze midden in een groene omgeving wat ervoor zorgt dat het er aangenaam werken is. In de kelder en de keuken werd de betonvloer gepolijst. De benedenverdieping werd gepolierd.

Alle vloeren kregen als nabehandeling een impregnatie en sealing.

Klant:
Puur Office
Lummense Kiezel 51
Kermt

https://www.puuroffice.be/campus

Aannemers:
Deholi
Jacobs Bouwwerken
Mathieu Gijbels

Top

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten