CREMATORIUM HOFHEIDE // GEPOLIJST

In 2013 maakten we de vloeren in Crematorium Hofheide. We gebruikten voor de vloer dezelfde kleur als die van de wanden om eenheid en rust te creëren.  Het resultaat is een terrazzo gepolijste betonvloer.

In deze betonvloer verwerkten we messing profielen in plaats van zaagvoegen, een zeer speciale toepassing!

Klant:
Crematorium Hofheide
Jennekensstraat 5
Holsbeek (Nieuwrode)

http://www.hofheide.be/

Architect gebouw:
Coussée & Goris Architecten

Architect interieur horecagedeelte:
SC & RS Architecten

Top

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten