Betonvloeren doen dienst in verschillende sectoren. Ontdek hier welke doelgroepen vaak kiezen voor beton.

INDUSTRIE & LOGISTIEK

Beton is geschikt voor industriehallen, magazijnen en parkings. Beton kan zware belastingen dragen en is eenvoudig te onderhouden. Aandachtspunt hierbij is de keuze in vlakheidsklasse.

COMMERCIËLE RUIMTES

Handelszaken, toonzalen, … beton geeft een frisse indruk aan commerciële ruimtes. Klanten krijgen dankzij deze industriële look steeds een uitnodigende indruk als ze binnenkomen. Door de monolithische vloer oogt de ruimte ook veel groter.

HORECA

Met de juiste nabehandeling en onderhoud is de betonvloer beter bestand tegen vlekken van voedsel, drank, vuile voeten, … Ook hygiëne staat centraal in de horeca. Dankzij het gladde oppervlak en de waterdichte eigenschappen van een betonvloer kunnen bacteriën zich niet nestelen. Zo ziet alles er steeds kraaknet uit voor klanten.

SCHOLEN

Scholen zijn grote gebouwen waar dagelijks veel beweging is. Honderden kinderen en tal van leerkrachten schuimen dagelijks de klaslokalen, eetzaal, vergaderlokalen, … af. Scholen kiezen vaak voor beton omwille van het voordelige prijskaartje. En zoals steeds ook makkelijk te onderhouden.

LAND- EN TUINBOUW

Beton is in zijn verschillende vormen alom tegenwoordig op het landbouwbedrijf. Denk maar aan erfverharding, stalvloeren, sleufsilo’s en vele andere toepassingen. Er worden vaak hoge eisen gesteld aan de bouwconstructies in de land- en tuinbouw. Omwille van de agressieve milieus, de hoge belastingen, waterdichtheid, … Beton biedt een goede oplossing voor al deze punten.

Top